Tarieven

Behandeling volwassenen  € 50,-
Behandeling jongere 13 t/m 18 jaar  € 40,-
Behandeling kind 7 t/m 12 jaar  € 30,-
Behandeling kind 0 t/m 6 jaar   € 25,-

 

De behandelingen zijn vrijgesteld van BTW.
De behandelingen gaat niet ten koste van het eigen risico.

De behandelingen komen in aanmerking voor ziektekostenvergoeding via de aanvullende ziektekostenverzekering. Afhankelijk van de polis geldt een gehele of gedeeltelijke vergoeding van de behandelkosten met een maximaal totaalbedrag per jaar. Controleer voor vergoeding uw polis of vraag na bij uw verzekeraar hoeveel en of de behandeling vergoed wordt. De therapeut is aangesloten bij beroepsvereniging VBAG, met vermelding in de zorggids.

Na elk consult krijgt u een factuur die u bij uw verzekeraar kunt indienen, deze factuur dient u binnen 15 dagen te betalen.

Indien een door u gemaakte afspraak niet door kan gaan, dient u deze minimaal 24 uur van te voren af te zeggen of te verzetten. Indien dit niet gebeurd is Equilibriam genoodzaakt u het behandeltarief in rekening te brengen.

Elke 2e dinsdag van de maand is er een gratis inloopuurtje van 18.30 tot 19.30 uur. Er worden dan geen behandelingen uitgevoerd maar u kunt wel informatie krijgen en een korte demonstratie van de veschillende behandeltechnieken.

Doorverwijzing van een huisarts in niet nodig. In overleg met de cliënt wordt de huisarts over de behandeling geïnformeerd.