Privacyverklaring

Equilibriam, praktijk voor Oosterse geneeswijzen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

Petra Aarts, Equilibriam, praktijk voor Oosterse geneeswijzen Helmondseweg 45
5751 GA Deurne
Tel: 06-36357848
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Equilibriam verwerkt je persoonsgegevens omdat je gebruik maakt van de diensten van Equilibriam en omdat je deze gegevens zelf aan Equilibriam verstrekt.
Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die Equilibriam verwerkt:

  • Voor- en achternamen
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Bankrekeningnummer
  • Burgerservicenummer (BSN)
  • Gezondheid
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt tijdens consulten
Gegevens van personen jonger dan 16 jaar

Equilibriam heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over personen die jonger zijn dan 16 jaar tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. Daarom behandelt Equilibriam alleen kinderen als deze begeleid worden door hun ouder(s) of voogd.

Met welk doel verwerkt Equilibriam persoonsgegevens

Equilibriam verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het volgen van je gezondheidstoestand en diensten te verlenen
  • Het afhandelen van je factuur
  • Contact opnemen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
Geautomatiseerde besluitvorming

Equilibriam maakt geen gebruik van automatische besluitvorming

Hoe lang bewaren we persoonsgegevens

Equilibriam bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld en de periode die wij wettelijk verplicht zijn om je gegevens te bewaren. Deze periode is door de overheid vastgesteld op 20 jaar voor medische gegevens.

Delen van persoonsgegevens met derden

Equilibriam verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.
Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken. Equilibriam gebruikt alleen technische en functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. De cookies die de beheerder van de site van Equilibriam gebruikt zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt.
Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen. Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Equilibriam en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kunt indienen voor een copy van de persoonsgegevens die Equilibriam van jou heeft naar jou of en andere, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Om misbruik te voorkomen vraagt Equilibriam je om je adequaat te identificeren. Dit ter bescherming van je privacy.
Equilibriam reageert zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen vier weken, op jouw verzoek . Equilibriam wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Equilibriam neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er ssaanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Categorie: